spring naar de inhoud spring naar de navigatie

05-12-2021

Laatste nieuws in verband met de coronacrisis

Mijn therapiepraktijk in Cordium is gewoon open. Uiteraard wanneer alle antwoorden op de gezondheidscheck in deze tijden van corona, negatief zijn (zie onderaan dit bericht voor de checkvragen). Bij geringe, normale verkoudheid is het doen van een zelftest voldoende.

De lichaamsgerichte winterintensive gaat helaas niet door. De ontwikkelingen, wat betreft de verspreiding van het virus en de omvang van de maatregelen, zijn te onzeker. Het voelt niet juist onder deze omstandigheden, vanuit zorg om en verantwoordelijkheid naar elkaar, een groep bij elkaar te brengen. Wij gaan broeden op een andere opzet, mogelijk in een ander seizoen.

Ik blijf verder de landelijke maatregelen volgen. Binnen Cordium zijn voldoende voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico van besmetting buiten de deur te houden. Op dit moment dient in de openbare ruimtes van Cordium weer een mondkapje gedragen en de 1,5 meter in acht genomen te worden.

Het blijft daarnaast mogelijk bij klachten of het niet willen lopen van een risico, om afspraken te maken voor intake- en vervolgsessies via beeldbellen. Dit gebeurt via een beveiligde omgeving (Caresharing). Je kunt mij daarvoor bereiken per mail (mail@degoeijenpartners.nl) of telefonisch (06-54313692).

7  januari 2022

Vragen gezondheidscheck covid-19

Terug naar alle nieuwsberichten