spring naar de inhoud spring naar de navigatie

11-07-2022

Wegwijs in het labyrint

Samen met een groep Nederlandse en Belgische labyrintwerkers werkte ik zeven jaar aan dit prachtige nieuwe boek, waarin we stem gegeven hebben aan het labyrint. We zijn er trots op.
Het is gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto’s om de smaak te pakken te krijgen. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun interesse en plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden.
Het is echt een boek om cadeau te geven aan jezelf of aan een ander.

 

 

Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen
Het labyrint heeft één enkel pad dat slingerend naar binnen leidt. Je hoeft slechts het pad te volgen om in het centrum uit te komen. Inzichten en inspiraties neem je mee terug naar buiten. Het labyrint helpt je tot de kern te komen en antwoorden in jezelf te vinden. Door in vertrouwen voort te gaan op je pad, reis je naar jouw bestemming.

Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint. Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.

In een doolhof verlies je de weg,
het labyrint wijst je de weg.

In Wegwijs in het labyrint deelt een groep labyrintwerkers haar ontdekkingen in het labyrint. De groep maakt deel uit van https://labyrintwerk.nl. De leden bieden workshops en trainingen met het labyrint aan, gebruiken het in coaching en therapeutisch werk, maken labyrintkunst of hebben een labyrint dat vrij toegankelijk is.


Bestellen:
Wegwijs in het labyrint is een rijk geïllustreerd boek, 88 pagina’s gevat in een hardcover en met leeslint. Het boek kost € 21,50 (inclusief verzendkosten binnen Nederland: vermeld daartoe bij de bestelling (zie hieronder) de code LabyrintWerk (let op de 2 hoofdletters!).

Je kunt het bestellen, rechtstreeks bij de webshop van de uitgever, MB communicatie:

https://www.monicaboschman.nl/product/wegwijs-in-het-labyrint-een-reisgids-om-thuis-te-komen/

Het boek is ook verkrijgbaar in de boekwinkel en via webshops.

Inkijkje in het boek: Wegwijs inkijk

Terug naar alle nieuwsberichten